Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 9. desember 2000 kl 18.30 Reser

Reser (ttv)


NRK1 lørdag 9. desember kl 18.30
Reser (8)

Stine og Stian i bassenget

Stine og Stian har tatt turen til Gardermoen der de besøker Badeland. Her skal det dreie seg om hygiene, noe som opptar dagens norske ungdom meget sterkt. Ellers i kveldens program møter Stine suksessbandet AI.

Stine Buer og Stian Barsnes Simonsen har i kveld ikke tilholdssted i sin nydelige grønne bil, men oppholder seg denne gang inne på Badeland på Clarion Hotell, Gardermoen. Her treffer de ungdom både i bassenget og i garderoben, og temaet er hygiene. Hva er dårlig og hva er god hygiene, egentlig? Kanskje får de to programlederne svaret i Badeland.

Snakksalige gutter
Stine har møtt et av de mest populære guttebandene i verden, A1, hvor norske Christian Ingebrigtsen er med. A1 er i det snakkesalige hjørnet når Stine får dem på talefot.

Bandet gikk rett inn på 1. plass på de engelske hitlistene med remix av a-ha singelen \"Take on me\". Nå er A1 ute med en ny singel og et nytt album med samme navn, \" Same old brand new you\".

Faste innslag
Dooza Balzam er som vanlig på plass, og også hun befinner seg i det våte element.

RESERne har en ny sak på trappene i kveld, som de håper å løse. Og historien mellom Kaja og Simen fortsetter i miniserien Ctrl Z.

NRK1 lørdag kl 18.30

Egenprodusert barne- og ungdomsprogram
Programledere: Stine Buer og Stian Barsnes Simonsen
Prosjektleder: Paal Ritter Schjerven
Pressekontakt. Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
Dooza Balsam trives i vannet. (Foto: NRK)