Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 23. desember 1999 kl 20.35 Fashion File

Fashion File (t)

NRK2 torsdag 23. desember KL 20.35
Fashion File (15:52)

Ralph Lauren sjokkerer ikke

Det handler om luksus når designer Ralph Lauren i dagens avsnitt av \"Fashion File\" presenterer sin kolleksjon for millenniet. Rene og sterke linjer preger klærne, men det dukker opp en overraskelse eller to.
- Når Ralph Lauren presenterer en festkjole i rødt og svart betyr det at han har mikset det amerikanske med det europeiske, sier motejournalist Joan Juliet Buck fra franske Vogue.
Tim Blanks beveger seg videre fra New York og Ralph Lauren til Milano og visningen til Giorgio Armani.
- Armani har bestandig noe flott å presentere for den moderne kvinnen, og det ser vi også denne gangen. Samtidig er han like populær hos mennene, sier Tim Blanks.
Blanks får støtte av skuespillerne Ashley Judd og Jeff Goldblum som sverger til Armani uansett anledning.
Etter Milano står en helt ny verdensdel når det gjelder motevisninger på tapetet for Blanks. Han reiser til Nagano i Japan der designermerket Orage blir tatt nærmere i øyesyn av både modeller, journalister og publikum.
- Dette er sportsklær som er blitt til den kuleste mote, både for idrettsutøvere og mannen i gata, sier Tim Blanks. Han får støtte av gullvinner i snowboard i Nagano, kanadiske Ross Rebagliati.
- Jeg tror den største grunnen til at klær som tilhører snowboard er så populær akkurat når, er at det er blitt en livsstil for oss som driver med det. Vi bruker de samme klærne både i og utenfor bakken, sier Ross Rebagliati.

NRK2 torsdag kl 20.35

Reporter: Tim Blanks
Produsert av CBC International Sales
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18