Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 26. mars 2010 kl 21.40 Film: Vinterkyss

Fra et ordnet liv til kaos

Vinterkyss: Dødens verktøy? (Foto: Friland AS)
Vinterkyss: Dødens verktøy? (Foto: Friland AS)
"Vinterkyss" er historien om Victoria, tilsynelatende en vellykket og effektiv kvinne. Men plutselig en dag blir hennes verden et kaos. To dødsfall inntreffer, det ene mistenkelig og det andre umulig å akseptere.

Victoria begynner et nytt liv som lege i en småby i Norge. Hun fordyper seg i jobben for å fortrenge vonde minner.

En tidlig vintermorgen finner to barn en ung mann død i snøen. Victoria sier til politiet at omstendighetene rundt dødsfallet er mistenkelige, men den lokale politimannen antar at den avdøde er truffet av snøplogen. Etter hvert som Victoria får mer innblikk i skjebnen til den døde gutten, kommer hun tett innpå både foreldrene hans og den mistenkte, snøplogsjåføren Kai.

Mystisk fortid
Victoria innleder ganske raskt et forhold til Kai som ikke vet noe om hennes fortid. Møtet med Kai gir henne et fristed, men da han presenterer henne for datteren og hunden sin, ser hun at de krever mer av henne enn hun kan håndtere.

Det viser seg etter hvert at Victoria er et større mysterium enn dødsfallet politiet etterforsker. Sannheten om den døde gutten og om Victorias egen fortid blir langsomt avdekket.
Filmen er sendt tidligere

Norsk drama fra 2005
Regissør: Sara Johnsen
Produsent: Friland AS
Med Annika Hallin, Kristoffer Joner, Göran Ragnarstam, Fridtjov Såheim, Linn Skåber, Trine Wiggen, Michalis Koutsogiannakis, Mina Azarian, Axel Zuber, Jade Francis Haj
Kontaktadresse for presse: Presse, tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no