Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. januar 2004 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Alarm på Aidensfield Arms

Nesten alltid trivelig på puben, men er Ginas mat årsak til salmonella-epidemien som sprer seg i Aidensfield? (Foto: Yorkshire TV)
Nesten alltid trivelig på puben, men er Ginas mat årsak til salmonella-epidemien som sprer seg i Aidensfield? (Foto: Yorkshire TV)
En salmonella-epidemi er i ferd med å spre seg i Aidensfield. Konstablene Mike og Craddock tar affære da et dødsfall inntreffer.

Den døde var pasient hos doktor Tricia, og allerede er flere andre innbyggere i ferd med å sykne inn. Avdøde Jim Pitchards tante, Daisy, kan fortelle at Jim ble dårlig etter å ha spist Ginas kylling-pai på puben.

Utrivelig
Nå får Mike og Craddock en utrivelig jobb med å beordre Blaketon på puben til å stanse all matservering.

Oven i kjøpet får Mike og Craddock et svare strev med to banditter som har trengt seg inn hos et entrepenørfirma i Aidensfield og tatt disponent Meryl Johnson og hennes sønn som gisler.

Både salmonellasaken og gisselsaken får sin løsning i "Med hjartet på rette staden".

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 11), kveldens episode: "Uninvited Guests"
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57