Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. oktober 2009 kl 19.55 De ukjente

Tar utfordringen!

Stian Barsnes-Simonsen med kveldens lag: Bjarte Hjelmeland og Iren Reppen, Marte Stokstad og Trond-Viggo Torgersen. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Stian Barsnes-Simonsen med kveldens lag: Bjarte Hjelmeland og Iren Reppen, Marte Stokstad og Trond-Viggo Torgersen. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
To nye lag står klare i studioet til Stian Barsnes-Simonsen i kveld. Det mangler ikke på utfordringer for kjendisene denne gangen heller. De må blant annet finne ut hvem av de ukjente som er sirkusartist! Og for å teste yrket sendes en person ut på stram line med stor fallhøyde.

Marte Stokstad og Trond-Viggo Torgersen fra NRK-serien "Den norske humor" er på det sorte laget, lag B, og Bjarte Hjelmeland og Iren Reppen er på det hvite laget, lag A. De er begge teatersjefer, Iren Reppen tiltrådte stillingen som teatersjef ved Hålogaland teater i januar i år, mens Bjarte Hjelmeland har regjert på Den Nasjonale Scene i Bergen siden i fjor.

Yrkene kjendislagene må plassere på de riktige ukjente personene, er som følger: Sirkusartist, rørlegger, stuntmann, DJ, yrkesdykker og veterinær.

Om serien
Stian Barsnes-Simonsen er programleder for "De ukjente" der to lag bestående av to kjente mennesker skal prøve å plassere seks gitte yrker på seks helt ukjente personer.
Spørsmålet er hvor gode er yrkesutøverne er til å "lyve på seg" et annet fag enn det de driver med. Hvor gode er kjendisene til å gjette? Hvor langt vil de gå for sin overbevisning?

Lagenes valg underveis vil medføre til dels dramatiske konsekvenser. Hvis man plasserer feil person i et yrke, blir "straffen" at lagene må ut i vikartjeneste i nettopp det yrket. Hvordan dette går, vil selvsagt TV-seerne få følge meget nøye med på!


Egenprodusert underholdningsprogram
NRK Underholdning 2009
Prosjektleder: Stig Karlsen, stig.karlsen@nrk.no
Programleder: Stian Barsnes-Simonsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900