Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. mai 2007 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Gods og sølv i Aidensfield

Se opp, tante Peggy i farta.. (Foto: Granada International)
Se opp, tante Peggy i farta.. (Foto: Granada International)
En ulykke kommer sjelden alene, så da Aidensfield-bonden Colin Judd mister faren sin, opplever han samtidig at familiegården blir lagt ut på auksjon. Som om ikke det var nok, dukker en utvandret bror fra Australia opp på auksjonen.

Hva broren til Colin særlig synes å være ute etter, er en kasse full av skrot. Men da kassen havner i gale hender, viser den seg å inneholde et sølvfat verdt 4000 pund. Alt tyder på at politikonstabel Walker har fått en ny sak å etterforske.

Peggy gjør et kupp
Også gamle tante Peggy gjør et kupp på auksjonen da hun får tilslaget på gårdshest med vogn. Hun hyrer David som hjelpemann og starter guidet tur-service i Aidensfield med karjol.

Den eneste som ikke er så samarbeidsvillig, er hesten. Den tar de første kundene med seg på en vill ferd rundt i bygda. Og turen ender av alle steder der ukens episode starter – på det som tidligere var Colin Judds bondegård.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Heartbeat (serie 15)
Kveldens episode: Great expectations
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Peter Benson (Bernard "Bernie" Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no
LENKER
  • Mer om serien