Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. mars 2003 kl 20.20 Hodejegerne

Lovlig skarpe deltakere

1.	Tande-P flankert av f.v. advokat Morten Kjensli og Dag Steinfeld. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
1. Tande-P flankert av f.v. advokat Morten Kjensli og Dag Steinfeld. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Hvem er best til å gjennomskue folk? Skarpskodde advokater eller kokker som er vant til å tenke seg til hva folk vil ha?

I Tande-Ps studio er det duket for nok en dyst mellom to yrkesgrupper – i kveld kommer advokatene Morten Kjensli og Dag Steinfeld og kokkene Harald Osa og Lars Barmen. De må gjette seg frem til hvilke yrker de seks jentene Marina, Tove, Tone, Renée, Anna og Ane har.

Det blir ingen ekstraoppgave der man gjetter på hvilken hobby en av disse personene har. Derimot blir det et musikalsk innslag ved a capella-gruppen "Cheezy Keys" som også opptrådte på Melodi Grand Prix 1. mars.

Som vanlig blir det muligheter for folk hjemme i stua å bli med og konkurrere.

Om "Hodejegerne"
Tande P er klar med ti nye programmer i serien "Hodejgerne" der to kjendislag, kalt hodejegerne, skal gjette seg frem til yrkesbakgrunnen til seks ukjente personer. Hodejegerne får en litt kryptisk presentasjon av fagfolkene, som de ellers bare får vite fornavnet på. Deretter må de teste personene, grille og forhøre dem, for så å gjette seg frem til hvilket yrke de har.

Nytt av året er at i hvert program får en av yrkesutøverne vist at de har en spesiell hobby. Det blir også en egen SMS-konkurranse for seerne hjemme, der premien er et flott "Hodejegerne"-krus.

Komikeren Rigmor Galtung er også med som underholder i denne runden av "Hodejegerne". Hun opptrer som den småvulgære og brautende dama Gry, stolt eier av et vaskebyrå.

NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Alf Tande-Petersen
Prosjektleder: Eva-Marie Gransæter, 23049668
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364