Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 17. september 2002 kl 19.55 Retro

Lars Martin Myhre slår ut pop-håret!

Lars Martin Myhre og Jahn Teigen er gjester i
Lars Martin Myhre og Jahn Teigen er gjester i "Retro" (NRK-foto: Ole Kaland)
Kveldens gjester er Lars Martin Myhre og Jahn Teigen. Lars Martin Myhre vil nok de fleste huske som partneren til Odd Børretzen, en mann med gitar og stillferdig korsang. – I kveld fremstår Lars Martin som popsanger, og det gjør han kjempetøft, sier programleder Ole Jørgen Grønlund, som sammen med Elisabeth Andreassen lover nok et ”Retro” med trøkk.

Lars Martin Myhre overrasker nok mange når han trår til med ”Spinning Wheel” og Hollies-låten ”Listen to Me”. Jahn Teigen har gjort mye rart i sin karriere, blant annet har han hatt et godt øye til Fantomet. Jahn synger om Fantomets kjæreste ”Sala Palmer”. Vi får også høre en av de første låtene Jahn skrev, en låt han har justert litt på, men tittelen er den samme, ”Fra rød til blå”. Et par av Jahn Teigens knallsvisker er ikke til å komme utenom, og Lars Martin og Jahn korer naturligvis hverandres låter.

- Perlene kommer på en snor, sier Ole Jørgen Grønlund, og smiler i barten.

Egenprodusert underholdning
Programledere Ole Jørgen Grønlund og Elisabeth Andreassen
Prosjektleder Kerstin Asplund
Pressekontakt , tlf: 23 04 74 83

Bilder
1.Lars Martin Myhre og Jahn Teigen er gjester i ”Retro” (NRK-foto: Ole Kaland)
2.Lars Martin Myhre overrasker både Jahn Teigen og programlederne Elisabeth Andreassen og Ole Jørgen Grønlund som fullbefaren popsanger (NRK-foto: Ole Kaland)