Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 19. oktober 2004 kl 19.55 Forandring fryder

Barnerom og terrasse i Asker

Tone Kristin og Truls Hilde får god hjelp av interiørkonsulent Bengt Simonsen med å pusse opp barnerommet til naboene, familien Floer i Asker (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Tone Kristin og Truls Hilde får god hjelp av interiørkonsulent Bengt Simonsen med å pusse opp barnerommet til naboene, familien Floer i Asker (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Forandring fryder har denne gangen tatt turen til Asker, hvor konsulentene Bengt Simonsen og Yvonne Dengin skal lede oppussingen av henholdsvis et barnerom og en terrasse. De får god hjelp av tømrermester og altmuligmann Trond Bystrøm og programleder Hilde Hummelvoll.

Tone Kristin Hilde og sønnen Truls har et stort ønske om å få orden på terrassen. De gode naboene, familien Floer, bretter opp ermene og går i gang – med eksperthjelp av hagedesigneren Yvonne Dengin.

Familien Floer, mamma Sofie, pappa Peder og særlig barna Eivin og Amanda, ønsker seg et helt nytt barnerom. Tone Kristin og Truls Hilde tar utfordringen, godt hjulpet av interiørkonsulent Bengt Simonsen.

Om serien
Det er femte runde med Forandring fryder, og som i de fire tidligere rundene skal vi i hvert program møte to nabopar som har et felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Hvordan rommet skal se ut og selve oppussingsjobben, tar de sjansen på å overlate til hverandre. I 48 timer holdes de unna sitt eget hjem mens det snekres, males, lakkes og bygges.

Ny snekker
I hvert program er to interiørdesignere anførere for hvert sitt lag, en oppgave som alternerer mellom Alexandra Villefrance, Mads Moe, Bengt Simonsen og Yvonne Dengin. Altmuligmann Trond Bystrøm er ny på laget, mens Hilde Hummelvoll for femte gang overvåker det hele på seernes vegne, og også trår til med en hjelpende hånd der det trengs.

Egenprodusert underholdning fra Program Oslo
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Wenche Solum
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78