Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. januar 2004 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Vestlandsfanden i "Beat for beat"

Musikalske underholdere: f.v. Reidar Brendeland, Kathrine Strugstad, Ivar Dyrhaug, Christin Hoff og Olav Stedje.  (Foto: Scanpix)
Musikalske underholdere: f.v. Reidar Brendeland, Kathrine Strugstad, Ivar Dyrhaug, Christin Hoff og Olav Stedje. (Foto: Scanpix)
Olav Stedjes vare toner får i kveld hard konkurranse fra selveste fanden, Vestlandsfanden. Reidar Brendeland er på lag med Kathrine Strugstad, mens Stedje har med seg Christin Hoff.

Reidar Brendeland er selveste Vestlandsfanden. 11 plater har det blitt med det folkekjære bandet siden det ble startet i 1979. Brendeland har nærmest drevet rockeoppdrett på Vestlandet. Det er ikke få musikere her som har vært med i Vestlandsfanden i de 25 årene bandet har turnert rundt i Norge.

Med seg i kveld har Brendeland Kathrine Strugstad. Hun har blant annet spilt i musikalene "I blanke messingen" og "Grease".

Olav Stedje er kjent og kjær for de fleste nordmenn. Ni plateutgivelser har det blitt så langt, og han lever fremdeles av musikken.

Hans makker i kveld Christin Hoff som også har reist mye rundt i Norge og opptrådt de siste årene. Hun har sitt eget band, Christin Hoff band og er med i trioen Silkestrå som holder på å spille inn plate.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I høst hadde serien et snitt på over 1 100 000 seere med en markedsandel på over 70 prosent. Dette er niende sesong for den populære musikkonkurransen. Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder og pianistene Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve slutter aldri å imponere.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer