Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 12. juli 2011 kl 22.15 Lyngbø og Hærlands Big Bang

Money, money, money…


"Ja de penga" er som kjent til bekymring for fattig og for rik. Derfor velger Anne-Kat. Hærland og Dagfinn Lyngbø å utforske dette temaet i kveld.

Programlederne fortsetter å stille spørsmål til sitt eminente og kloke panel, og i kveld lurer de blant annet på om det finnes pengebinger, og hvorfor man må ha 0,2 % sink i en 50-øring…

Du får også møte folk som lager mat av det du har kastet, og Anne-Kat. og Dagfinn prøver også å finne den enkleste veien til raske penger: Bør de satse på hest eller salg av hvalbiff?

De fryktløse programlederne drar ut til Bjerke Travbane i Oslo for å se om spill på hest kan bli en farbar levevei.

Om programserien
"Lyngbø og Hærlands Big Bang" er et underholdende populærvitenskaplig program. Radarparet Anne-Kat. Hærland og Dagfinn Lyngbø er nysgjerrige på livets store og små spørsmål, og starter jakten på mer kunnskap om alt fra kropp til straff og kjærlighet.

Hvert program kretser rundt et bestemt tema, og programlederne spør og graver for et panel på fem eksperter. Panelet består av historiker Marlen Ferrer, lege Stig W. Johannessen, fysiker Andreas Wahl, sosialantropolog Tian Sørhaug, og biologen Dag Hessen.

Serien er på åtte programmer og temaene deles inn i "Kroppen", "Penger", "Kjærlighet", "Framtid", "Tro", "Oppvekst", "Hjernen" og "Straff".

Sendt tidligere.


Norsk underholdning 2010
Produsert av: Rubicon TV
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900