Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 3. juli 2009 kl 21.05 John frå Cincinnati

Sportsagent i unåde

Sportsagenten Linc (Luke Perry, t.h.) får besøk av Jake (Mark-Paul Gosselaar), som både er hans nærmeste venn og leder. (Foto: HBO)
Sportsagenten Linc (Luke Perry, t.h.) får besøk av Jake (Mark-Paul Gosselaar), som både er hans nærmeste venn og leder. (Foto: HBO)
Sportsagenten Linc får besøk av toppledelsen i firmaet han jobber for. Temaet er selskapets synkende overskudd, og diskusjonen avdekker total uenighet om valg av strategi.

Det er Lincs nærmeste venn, Jake, som leder selskapet Stinkweed, og han tropper opp i Imperial Beach for å få ting tilbake på sporet. Han er ikke fornøyd med hvordan Linc har utført oppdraget sitt - å sørge for en kontrakt med surfekometen Shaun Yost.

Jake reagerer med vantro på Lincs utlegning om at det skjedde et mirakel da Shaun våknet opp fra koma etter en surfeulykke. Sammen med salgssjefen legger han en ufin plan for å få Linc til å trekke seg fra selskapet.

Butchie, som mirakuløst har holdt seg unna dop siden John dukket opp i Imperial Beach, begynner å trekkes mot bølgene igjen. Kan det tenkes at han vil nå gamle høyder på surfebrettet?

Om serien
Dramaserien "John frå Cincinnati" kommer fra den amerikanske suksessprodusenten HBO. I den søvnige kystbyen Imperial Beach i California møter vi familien Yost. Den består av tre generasjoner surfere som har havnet på siden av samfunnet.

Den eldste, Mitch, var i sin tid en legendarisk surfehelt, men har nå isolert seg fullstendig. Sønnen Butchie har det gått virkelig galt med. Han er nå en sprøytenarkoman som driver dank. Hans 13 år gamle sønn, Shaun, er nok et stortalent på surfebrettet. Bestemoren hans, Cissy, tar seg av karrieren hans.

Så dukker en mystisk skikkelse opp i byen. Han kaller seg John fra Cincinnati, og skaper mystikk og magi i den lille byen. Snart befinner familien Yost seg i sentrum for uutgrunnelige og mirakuløse krefter som løfter dem ut av en trøstesløs tilværelse.

Amerikansk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: John from Cincinnati
Produksjon: HBO (2007)
I rollene: Bruce Greenwood (Mitch), Rebecca De Mornay (Cissy), Brian Van Holt (Butchie), Austin Nichols (John), Greyson Fletcher (Shaun) m.fl.
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer