Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 9. september 2006 kl 21.15 Med hjartet på rette staden

Vernon i hundre

Vernon (Geoffrey Hughes) i storslag i kveld. (Foto: Granada International)
Vernon (Geoffrey Hughes) i storslag i kveld. (Foto: Granada International)
Alan Price – han som spilte orgel i "House of The Rising Sun" med The Animals – blir innlosjert hos Vernon under navnet Frankie Rio.

Frankie Rio’s Trio er på turné og kjører rundt med en rusten gammel husvogn som de bor i. En gang i tiden var bandet populært og framgangsrikt, men ikke for øyeblikket. På vei til en spillejobb i badebyen Whitby havarerer Frankie Rio’s Trios turnébil i et uvær og blir loset inn til Aidensfield.

Vernon har en plan
Å ha selveste Frankie Rio’s Trio innlosjert i sitt hus, virker nesten som en drøm for Vernon. Han og David vet ikke hvilket ben de skal stå på.

Vernon er rask til å kontakte en forbindelse han har i grammofonplateindustrien. Han har planer for Frankie Rio og bandet. Mannen fra plateselskapet innfinner seg på en konsert med Frankie Rios Trio i Aidensfield, og Vernon gnir seg i hendene.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 14)
Kveldens episode: "In the Bleak Midwinter"
Produsert av: Granada International
Med: Hughes, Peter Benson, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Duncan Bell, Sarah Ward, Aislin McGuchin og Sarah Tensey
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Mer om serien