Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 3. august 2009 kl 22.15 The Street

Ukjente følelser

Charlie (Vincent Regan) er bygningsarbeider og pendler. (Foto: Granada)
Charlie (Vincent Regan) er bygningsarbeider og pendler. (Foto: Granada)
Charlie er bygningsarbeider, gift med Roz og far til tenåringsbarn. En dag møter han Tom som er homse, og som vekker nye følelser i Charlie.

Charlie blir ofte sendt på anlegg en uke om gangen, og en dag møter han Tom som også er bygningsarbeider. Charlie påstår at han er 100 prosent hetero, men må etter hvert revurdere sitt syn på seg selv.

Charlie blir med Tom på en homsebar. På vei tilbake til hotellet blir han angrepet av en gjeng homofobe typer som slår ham ned og stjeler lommeboken hans med hele månedslønnen i. Han unnlater å melde det til politiet av redsel for å bli avslørt som homse.

Da Charlie kommer hjem til Bold Street vokser problemene, særlig i forhold til familien.

Om serien
Den britiske tvserien forteller om livet og lidenskapene bak dørene i Bold Street, Manchester. Serien er skrevet av anerkjente Jimmy McGovern, og den har vunnet mange prestisjefylte priser for ypperlig spill og god regi.
De menneskelige dramaene som spiller seg ut i den nord-engelske byen er viklet inn i hverandre. Du møter en trebarnsmor som kjeder livet av seg, elskeren hennes forvandler seg til å bli hennes verste fiende, en desillusjonert mann oppdager at han likevel betyr noe for familie og venner, et uventet vennskap som snur opp ned på en drosjesjåførs liv, og to søstre som etter mye krangel finner tilbake til hverandre på grunn av et ekteskap som bryter sammen. Flere av rollene er besatt av kjente skuespillere vi tidligere har kunnet glede oss over.

Britisk dramaserie (serie 2) (2007)
Produsent: Granada
Regi: Terry Mc Donough
Kveldens episode: Demolition
Med Vincent Regan, Will Mellor, Julia Ford, m.fl.
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900