Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 19. april 2004 kl 22.30 Store Studio

Silver og Stordalen i Store Studio

Silver spiller live i Store Studio. (Foto: VME)
Silver spiller live i Store Studio. (Foto: VME)
Rockebandet Silver har Musikk-Norges trangeste jeans og tyngste sminke, helt uten ironi og med høy selvtillit. Panegyriske plate- og konsertanmeldelser i tillegg til årets Alarmpris har gjort at de har inntatt salgslistene her hjemme. I kveld pynter de opp Store Studio både med musikk og glamour.

Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes er tilbake etter påskeferien. De er svært fornøyd med å få besøk av Silver.

Hotellkonge
I tilegg til rockekongene Silver kommer hotellkongen Petter Stordalen. Meningene er mange om hans smak når det gjelder hotelldesign. I Store Studio i kveld forteller Stordalen om estetikken som ligger til grunn for de nye hotellene hans, og om hva det faktisk er mulig å gjøre med norske hotellers utseende.

Om Store Studio
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i vår vil Store Studio sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.

Les mer om Store Studio på
http://www.nrk.no/storestudio/

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78