Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 24. november 1999 kl 22.30 South Park

South Park (t)


NRK1 onsdag 17. november kl 22.30
South Park (10:13)

Barbara Streisand i South Park

Et monster truer med å jevne South Park med jorden, men hjelpen er nær for Stan, Cartman, Kyle, Kenny og de andre innbyggerne i den lille byen. Barbara Streisand dukker nemlig opp.
Barbara Streisand skjønner at litt vennligsinnet publisitet kan hjelpe henne tilbake til rampelyset, og stiller mer enn gjerne opp for å hjelpe innbyggerne i South Park med å bli kvitt monsteret. Den Streisand som kommer på besøk til den lille byen i Rocky Mountains, er på ingen måte slik vi er vant til å se henne...
Streisand får hjelp av en filmkritiker og en mega rockestjerne, og da skulle vel South Park kunne reddes, eller hva?

Om serien
South Park er en tilsynelatende stille og fredelig liten by i Rocky Mountains der åtteåringene Stan, Cartman, Kenny og Kyle står sentralt. Rundt dem hersker kaoskreftene, men noen setter de også i gang selv.
På en normal dag i South Park, som nesten aldri forekommer, møter disse fire guttene hverandre på busstoppet for å ta skolebussen til skolen. På skolen underviser Mr. Garrison dem i dagens pensum, med hjelp fra sin hånddukke Mr. Hat. Når guttene trenger hjelp, er den afro-amerikanske kokken i skolens kantine til disposisjon.
Og guttene trenger all den hjelpen de kan få. I South Park kolliderer det naturlige og det overnaturlige i et eneste stort kaos. Utenomjordiske vesener turnerer i gatene, og plutselig dukker kjendiser opp ingenstedsfra. Dødelige afrikanske bier fyller luften, rare skapninger bosetter seg i trærne utenfor byen, og på toppen av alt er en aktiv vulkan, et sjømonster og en geningeniør med atskillig mer i sitt laboratorium enn lovlig er, stadig i fokus.
Midt oppe i alt dette må de fire guttene også komme seg gjennom sin egen oppvekst, og takle de vanlige problemene og utfordringene livet har å by på.
For Stan, Kenny, Cartman og Kyle er deres rare, men dog vakre by, normal. Det overnaturlige, det uvanlige, det gale og det usedvanlige er bare tingene det innebærer å vokse opp i South Park.
NRK1 har valgt å sende serien tekstet på norsk, men den er ikke sensurert. South Park går i samme rekkefølge og i samme form som i England og USA.
På siden www.nrk.no/underholdning/ kan du finne lenker til mer informasjon om serien \"South Park\".

NRK1 onsdag kl 22.30
Barbara Streisand kommer til South Park i kveldens episode. (Foto: Comedy Central)


Produsert av Comedy Central (USA)
Kontaktperson NRK Underholdning: Niels Bierge, tlf 23 04 91 15
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18

\0\0\0