Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 8. oktober 2008 kl 23.15 Lydverket

Drømmekveld med Madrugada, MadCon m.fl.

Lydverket: Madrugadas frontfigur og vokalist Sivert Høyem på P3Sessions. (Foto: Kim Erlandsen/NRK)
Lydverket: Madrugadas frontfigur og vokalist Sivert Høyem på P3Sessions. (Foto: Kim Erlandsen/NRK)
Det var et stjernelag av norske artister som ble med og feiret P3Sessions sitt 5-årsjubileum tidligere i høst: Madrugada, MadCon, Marit Larsen, Thom Hell, Thomas Dybdahl, Howl, Katzenjammer, Paperboys og Real Ones stilte alle opp og spilte konserter for P3s lyttere og en et knippe heldige konkurransevinnere på Ingierstrand Bad i Oslo.

Lydverket dokumenterte selvsagt kveldens P3Session, og snakket med artistene om denne konsertformen der nærheten til publikum er av en helt unik art.

Programleder Ingerid Stenvold møter også skotske Travis som mimrer om sin intense opplevelse da de var det andre bandet som noensinne spilte på P3Sessions i september 2003.

P3Sessions er den direktesendte konsertserien som har satt musikkelskende hjerter i brann siden seinsommeren 2003. Det begynte med Bigbang i NRKs ærverdige Studio 19 foran 50 sjeler. Siden den gang har det blitt mangt et intimt møte mellom store artister og storøyde lyttere.

Keane, Kaizers Orchestra, Dimmu Borgir, Datarock, MadCon, Timbuktu, Håkan Hellström og Thomas Dybdahl har alle satt gåsehuden på prøve i lille Studio 19. Men P3Sessions har også vært på turné til alle de største byene, fylt en av Oslos største parker, flørtet med stadionformatet på Youngstorget og bragt Raga Rockers til heder og verdighet. P3Sessions har endog vært åstedet for en duett mellom Ari Behn og Morten Abel som er så sagnomsust at den har forsvunnet fra NRKs arkiver.

Om Lydverket
Lydverket er inne i sitt syvende år som NRKs musikkjournalistiske flaggskip. Ny programleder for sesongen er Ingerid Stenvold.

Lydverket er også et radioprogram, og kan høres på NRKP3 mandag-onsdag 18:00-20:00. Programleder er Ruben B. Gran.

Egenprodusert musikkmagasin (2008)
Programleder: Ingerid Stenvold
Kontakt redaksjonen: Vivi Stenberg, vaktsjef: 23 04 84 21
Pressekontakt: Katrine Andresen, 23 04 99 18/918 44 239
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Lydverket