Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. april 2013 kl 23.25 Lykke

Sannhetens time


Fremtiden ser lys og løfterik ut for alle på SanaFortis. Pillen, Fortisol, er blitt godkjent og blir revet ut av hyllene av stressrammede verden over.

Flemming derimot er panisk og frykter oppgjørets time fordi han svertet Johannes på TV.

Kjærlighet der man minst forventer det
I et siste desperat forsøk på å unngå å få sparken gjør han alt for å imponere sjefen. Lykke på sin side plages av dårlig samvittighet etter å ha hatt sex med Anders Assing og prøver å unngå ham. Men det er lettere sagt enn gjort når man har fått en smak av kjærlighet. Og så finner Claus endelig ut av hvor han hører til.

Om serien
Den danske komedieserien "Lykke" handler om maktkamp, intriger, inkompetente sjefer og andre urimeligheter som ikke har noe med virkeligheten å gjøre.

Hovedpersonen Lykke Leth er ung, vakker og ambisiøs. Med toppkarakterer søker hun seg mot en kometkarriere i medisinkonsernet, SanaFortis, som hovedsakelig jobber med psykofarma.

Vi blir kjent med hennes tvillingbror og kolleger der ambisjoner og drømmen om lykken og det velordnede liv er stikkord.

Dansk dramaserie i 10 episoder fra DR TV (2011).
Med: Mille Lehfeldt, Laus Høybye, David Dencik, Søren Pilmark, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Brygmann, Mathilde Norholt m.fl.
Regi: Kasper Gaardsø.
Presseansvarlig: Aesha Ullah,tlf 23 04 93 75/414 14 653.
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice,tlf: 815 65 900.