Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. oktober 2008 kl 18.30 Amigo

Danmarkstur og MGP jr

Stian Barsnes Simonsen sammen med kveldens deltagere, Lea Øvensen, Klara Råbu, Emilie Soli Aune og Lena Sætervik. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Stian Barsnes Simonsen sammen med kveldens deltagere, Lea Øvensen, Klara Råbu, Emilie Soli Aune og Lena Sætervik. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Hvis et av lagene klarer bonusspørsmålet i kveld, vinner de en tur til Melodi Grand Prix junior i Århus i Danmark. Så det er mye som står på spill når seks tolvåringer møtes til vennekamp hos Stian Barsnes Simonsen. I tillegg blir det flust med mange andre, morsomme overraskelser!

I kveld får programleder Stian Barsnes Simonsen besøk av Klara Råbu og Lea Øvensen Aanderaa fra Oslo, Sebastian Kaspersen og Iver F.Lysberg fra Trondheim, og Lena Sætervik og Emilie Soli Aune fra Flatåsen. Denne gangen konkurrerer de tre lagene om en premie som er gjevere enn gjevest, hvis et av lagene klarer bonusspørsmålet! Da bærer det nemlig til Århus i Danmark og MGP jr!

I tillegg får Stian god hjelp i studio av assistentene sine, Lena Hjelmås, Magnus Solhaug og Mariama Slåttøy. Som vanlig er den rødkledde kapellmesteren Are Valle Skjelvan som står for de musikalske innslagene.

Om programmet
Amigo er et gameshow hvor tre lag deltar. Hvert lag består av to venner, og alle deltakerne er 11 og 12 år gamle.

Gameshowet er i tre deler. I den første delen skal lagene svare på spørsmål. De to lagene som svarer best, går videre til neste runde. Her får de bryne seg på fysiske utfordringer og bare ett lag går videre.

I den tredje og siste delen skal laget som har vunnet, svare på spørsmål for å få en best mulig premie: Det er jo forskjell på å vinne en tur i svømmehallen og en sydentur!

Og hvem vet, kanskje noen av deltakerne får seg en overraskelse…?

Amigo er et konsept utviklet av Nordvisjonen, og har blitt sendt både på danske DR og svenske SVT.

Egenprodusert gameshow for barn og unge (2008)
Programleder: Stian Barsnes Simonsen
Musiker: Are Valle Skjelvan
Assistenter: Lena Hjelmås, Magnus Solhaug og Mariama Slåttøy
Prosjektleder: Trude Rørtveit
Pressekontakt: Katrine Andresen, 23 04 99 18 – 91 84 42 39
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no