Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 25. januar 2002 kl 23.15 Den tredje vakten

Davis i skytedrama

Davis er fremdeles i sjokk etter at han fikk vite at faren var korrupt, og når han konfronterer moren med saken, får han bare diffuse svar. Senere ender han i et heftig skytedrama, men Candyman, som fortalte om korrupsjonen, kommer den unge politimannen til unnsetning.

Tre tungt bevæpnede menn har ranet et byrå for sjekkinnløsning og skadet eieren. Davis kommer til åstedet med Sully, og når ranerne kaprer en bil, starter en intens forfølgelse hvor det også blir brukt våpen. Når Candyman oppdager at en av ranerne sikter mot Davis, kaster han seg imellom og blir skutt i foten. Davis’ redningsmann blir i all hast brakt til sykehuset, hvor pengene han har mottatt som bestikkelse, kommer i andres hender.

Samtidig jakter politiet på Bobbys bror Matty i forbindelse med et annet ran der to menn mistet livet. Matty nekter å ha hatt noe med ranet å gjøre, og trygler Bobby om hjelp til å rømme. Bobby gir ham penger, men på visse betingelser.

I ambulanseteamet er det sterke følelser på gang. Carlos er tiltrukket av Morales, og sjalusien sliter i ham ettersom sykehuslegen ser ut til å foretrekke Doc.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Hilde Ljøen (tlf. 23 04 72 36)
LENKER
  • Third Watch 
  • Mer om serien