Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 21. januar 2011 kl 20.00 Urørtfinalen 2011

Hvem blir årets Urørt?

I kveld møtes Honningbarna, Forza, Brighton, Machine Birds og Oslo Ess i Trondheim for kåringen av årets Urørt. Showet ser du live på NRK3.

Gjennom fire Urørtdueller har Honningbarna, Forza, Brighton og Machine Birds sikret seg plass i Urørtfinalen. I tillegg ble Oslo Ess, som ble danket ut i en av duellene, trukket ut som en siste finalist av juryen.

Liveshow fra Trondheim
Programlederne for tv-sendingen er Urørt-programleder Mari Garås Monsson og Sexy-programleder og trommeslager Tarjei Frugård Strøm. Disse leder showet som sendes direkte fra Samfundet i Trondheim.

Årlig musikkbegivenhet
NRK P3s kåring av Årets Urørt har blitt en årlig begivenhet i musikk-Norge, og det har vært hard konkurranse i veien mot Urørtfinalen 2011. Urørtredaksjonen plukket ut åtte av sine favorittband til å konkurrere om plass i finalen. Gjennom knallharde dueller i Popsalongen på NRK P3 og tunge stemmekampanjer på nett, har publikum stemt frem fire finalister. En femte finalist ble trukket ut til å få den siste plassen i finaleheatet, som dermed går fra norskspråklig punk, via hiphop-møter-folkemusikk, til drømmende elektropop.

Direktesendt show fra Trondheim
Live på NRK3 21. januar kl. 20:00
Prosjektleder: Jørgen Hegstad
Pressekontakt: Jade Nordahl , 92 40 38 73
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, info@nrk.no/ 815 65 900