Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. mars 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 mandag 8. mars kl 16.00
Dream Team (11:64)

Georgina tar broren i stedet

Georgina (Clemency Burton-Hill) fortsetter sitt intrigespill. For å gjøre Dean (Darren Morfitt) sjalu, legger hun an på broren hans, Sean (Daymon Britton).
Hennes motiv er å vinne Dean tilbake. Men Dean er ikke sjalu, han er bare bekymret for sin bror som nå havner i klørne på en eiesyk kvinne.
Frank (John Salthouse) drar til Irland for å snakke med Conor (Michael Legge) som fremdeles ikke vil tilbake til klubben. Frank forteller at han står i fare for å miste jobben som trener for Harchester dersom han ikke får Conor tilbake. Dette gjør ikke inntrykk på Conor som fortsatt vil være hjemme i Irland.

Om serien
I denne britiske dramaserien følger vi de målbevisste gutta i Harchester United fotballklubb på og utenfor banen. Gjennom tøff trening og harde kamper kjemper de for å bli \"Dream Team\" i FA Premier League.
Det britiske selskapet SKY1 satset stort på \"Dream Team\". Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45.
Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England, spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.

NRK1 mandag kl 16.00
Tidligere sendt NRK2 23.9.98

Bilde (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
Georgina sjekker opp Deans bror Sean for å gjøre Dean sjalu.

Britisk dramaserie
Produsent: SKY1 (1997)
Regi: Alister Halum
I hovedrollene: Ron Aktkinson, Bill Fellows, Clinton Kenyon, Kate Farrah, Darren Morfitt, Sam Loggin, Michel Legge, John Salthouse

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56