Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 24. mai 2006 kl 20.50 Larry Sanders-show

Larry tviler på egen skjerm-sjarm

Larry finner en rapport over seertallene på showet på Arthurs kontor. Han blir dypt bekymret over de svake tallene sammenlignet med konkurrentene. Arthur bare blåser av det hele, og ber Larry om ikke å bry seg om det. Kona Jeannie hevder imidlertid at det er den boblende fiendtligheten som Larry skjuler under overflaten som seerne liker.

Neste dag blir Larry overrasket over å bli stanset av en ny vakt som ber om identifikasjon før Larry kan slippe inn i studio. Larry er plaget av det "sinte" imaget sitt, og sørger for at vakten får jobben tilbake, etter først å ha fått sparken for opptrinnet utenfor studio.

Larry tviler fortsatt på om seerne liker ham, og ber Arthur om å foreta en gruppetest for å finne ut hva seerne virkelig mener om ham og showet hans.

Om serien
Utover våren på onsdager skal vi følge den amerikanske talkshow-verten Larry Sanders, både foran og bak kamera. Han er skapt av komikeren, tekstforfatteren og skuespilleren Garry Shandling, som her har blandet fakta og fiksjon på på en helt spesiell måte. Shandling spiller selv rollen som Larry Sanders.

Sanders fremstår som en vellykket talkshow-vert, men i virkeligheten er han en svært sammensatt karakter. Han er egosentrisk, men har likevel dårlig selvtillit. Han er sta, men blir ofte vinglete når han får råd fra de underligste kanter. Han er redd for å få sparken av tv-selskapet, men klager stadig over dårlig behandling. Likevel er Larry eneste kaptein på skuta. Med seg har hna Artie, en tøff tv-proff som er både mor, far, venn og manager for Larry, og assistenten Hank, en forfengelig og ikke altfor intelligent person hvis oppførsel medfører mange pinlige situasjoner.

Amerikansk komiserie (1992)
Produsert av HBO
Originaltittel: "The Larry Sanders Show"
Episodetittel: "The Warmth Episode"
Med Garry Shandling (Larry Sanders), Rip Torn (Artie), Jeffery Tambor (Hank), Megan Gallagher (Jeannie) og Richard Simmons (som seg selv)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900, info@nrk.no