Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 17. oktober 2006 kl 22.35 Usett: Hilsen Norge

Livet i toppen

I
I "Hilsen Norge" er det seerne som filmer. (Illustrasjonsfoto: Ole Kaland, NRK)
Midt i Oslo står det et tre. I det bor Christian. Dessuten: et rykende fersk reisebrev fra Kina.

Kunststudenten Christian har valgt en original bolig. Han lever i en hytte i et tre i Oslo. Christian viser oss rundt i hjemmet sitt, men han er mest opptatt med å arrangere en kunstutstilling.

I Kina spiser de slange
Vidar tok med seg selv og videokameraet til Kina. Resultatet er et litt annerledes reisebrev, blant annet med en del spennende nye matretter. Vidar smaker slange for første gang.

Frode tester ut trønderes gavmildhet ved å se hvor mye man kan få gratis i Trondheim. Jeanette er mer opptatt av å avlive myten om at det alltid blåser i Bodø. Jon Harald underholder med vakker sang, mens Ingrid kan by på turnferdigheter av det svært moderate slaget.

Om Usett
"Hilsen Norge" utgjør de seks første programmene i denne høstens "Usett"-serie. "Usett" er NRKs flate for ny og eksperimentell humor og underholdning. Her er det rom for nye talenter, nye prosjekter, løse ideer og originale innfall. I høstens "Usett" blir det både nye fjes og velkjente fjes i nye roller.

"Hilsen Norge" er fjernsyn for, av og med publikum. NRK er tilrettelegger og kringkaster, men alt innholdet er kommet fra såkalt vanlige folk. Hva nå det skal betyr, for her er det stor spennvidde i tematikk og vinkling. Ikke alle de innsendte bidragene kan komme på skjermen. I stedet kan man laste dem opp på "Hilsen Norge"s nettsider, der samtlige klipp er tilgjengelige. Adressen er www.nrk.no/hilsennorge

Norsk underholdningsserie fra NRK Underholdning (2006)
Prosjektleder: Nina Nordbø
Produsenter: Anne Wisløff, Espen Torkildsen
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup , tlf: 23 04 78 53 / 92 01 55 79
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900