Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 31. mars 2004 kl 22.30 Ruby ser stjerner: Ben Stiller

Jordnær stjerne

Ruby Wax møter skuespiller Ben Stiller under innspillingen av filmen
Ruby Wax møter skuespiller Ben Stiller under innspillingen av filmen "Starsky and Hutch". (Foto: BBC)
Ruby Wax møter skuespiller Ben Stiller på settet til hans nye film "Starsky and Hutch", der han spiller mot bestevennen Owen Wilson. Denne gangen velger Ruby en ny metode for å komme under huden på Stiller. Sterkt inspirert av kassasuksessen hans "Slekten er verst" ringer hun foreldrene hans.

Ben Stiller er sønn av komikerparet Jerry Stiller og Ann Meara, og har dermed både skuespilleryrket og komedien i blodet. Etter å ha tatt skrittet fra mer bisarre kultfilmer, har han nå gått inn i de store Hollywoodstjernenes rekker – både som skuespiller og regissør.

Sladrer til foreldrene
Drømmen har alltid vært regissøryrket, og allerede ti år gammel lagde Stiller sin første film. Sammen med Ruby snakker han blant annet om den legendariske masturbasjonscenen i "Alle elsker Mary" og foreldrenes trang til å ta med hele familien på terapi. For sikkerhets skyld rapporterer Ruby til foreldrene for å høre deres versjon, og pumper dem for informasjon om sønnen.

Ikke napp for Ruby
Ruby får også endelig møte Stillers venn og medspiller Owen Wilson, som hun er litt svak før. Følelsene blir ikke gjengjeldt. – Jeg tror han hater meg, fortviler Ruby til kameramannen etter et mislykket forsøk på å få i gang en flørt. Da er det litt trøst å hente i at heller ikke Ben Stiller er flink til å omgås det motsatte kjønn.

Om serien
I seks program tar Ruby Wax oss med på uvanlige møter med noen av verdens største stjerner. Hun har gjort det til sitt varemerke å gå over streken med sine intervjuobjekter. Den taleføre kvinnen er pågående, vittig og sjarmerende, og stiller spørsmålene ingen andre tør stille. Ruby har en egen evne til å få kjendisene til å avsløre langt mer enn de hadde tenkt.

Først ut var Liza Minnelli og daværende ektemann David Gest. Deretter fulgte Jim Carrey, Joan Collins og John McEnroe. Serien avsluttes med Susan Sarandon.

Innkjøpt underholdningsserie fra BBC, 2003
Originaltittel: "Ruby Wax With…"
Kontaktperson: Niels Bierge
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252