Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 7. januar 2010 kl 22.30 Being Human - Premiere!

Tre uvanlige venner

I kveld er det premiere på
I kveld er det premiere på "Being Human". Her møter vi tre venner som har blitt tildelt en skjebne som vampyr, varulv og spøkelse.(Foto: RDF)
En av BBCs største ungdomssuksesser er klare for NRK3. I "Being Human" møter vi Annie, Mitchell og George som deler en leilighet. De er i tjueårene og tilsynelatende en helt normal vennegjeng, men i virkeligheten skjuler de hver sin store hemmelighet. De er vampyr, spøkelse og varulv – under samme tak.


Til tross for at alt ser helt normalt ut ved første øyekast, er det langt fra virkeligheten. Mitchell (spilt av Aidan Turner) er vampyr og strever hardt med å motstå fristelsen av blod. Annie (Lenora Crichlow) er spøkelse og gleder seg over at vanlige mennesker endelig begynner å se henne. George (Russell Tovey) prøver på sitt beste å skjule sin hemmelighet - at han blir til en ond varulv ved fullmåne.

Uansett hvor mye de tre prøver å leve et normalt liv, skaper tilstanden deres problemer.

Første episode
I første episode ser vi hvordan de tre vennene strever med å leve i den menneskelige verden. Mitchell sliter med sin stadig økende trang etter blod, noe som setter hans følge Becca (Jessica Harris) i fare.

George låser seg inne ved fullmåne, noe som resulterer i et rasert hus. Samtidig sliter Annie med sine følelser; hun ser sin tidligere forlovede og blir minnet på det hun har mistet.


Britisk dramaserie fra 2008
Originaltittel: Being Human, series 1
Produsert av RDF TV
Med Aidan Turner, Russell Tovey, Lenora Crichlow, Jessica Harris m.fl.
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900