Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 11. juli 2005 kl 19.30 Drømmehjemmet

Tropiske drømmehjem

I kveld møter vi Sam Mahon, surfer og eiendomsmegler for de rike og velstående på Barbados. Han må også sørge for vedlikeholdet når eierne tar privatflyet til sine andre hjem i London, New York eller Sør-Frankrike.

Sammen med meglerne Marcia Stabler og Pixie Mahon, sørger Sam for at de rike får det akkurat som de vil ha det på den karibiske øya. Men det koster!

Krevende kunder
- Alt i alt synes jeg eierne er ganske krevende, sier Sam om kundene sine. – De er perfeksjonister, og vil ha samme standard her som de har i sine andre hjem. Det er ikke alltid like lett i tropene.

Selv om han bare hadde tre salg i fjor, var det ett av hans beste år. Salgene kom på hele førti millioner amerikanske dollar, og slikt blir det provisjon av. I kveld blir vi med på spektakulære visninger i det tropiske paradiset.

Om serien
I denne BBC-serien følger vi hverdagen i boligmeglerfirmaet Sotheby’s International Realty, som selger luksusboliger over hele verden. Klientene deres er forretningsmenn, kjendiser, adelige og dotcom-millionærer. Sotheby’s kan tilby alt fra enorme rancher, herskapelige godseiendommer og Hollywood-palasser til hele øyer i Karibien.

I serien får vi oppleve kampen mellom meglerfirmaene om de rikeste klientene, og vi er flue på veggen når kjøpere, selgere og meglere inngår sine avtaler. Vi får et innblikk i hva slags mennesker som har råd til å kjøpe verdens mest eksklusive boliger, og hva som driver dem.

Britisk dokumentarserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Superhomes
Produksjon: Flashback Bristol for BBC
Norske kommentarer: Britt Holm
Finn din drømmebolig: www.sothebysrealty.com
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252


LENKER
  • www.sothebysrealty.com