Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 27. oktober 2000 kl 22.10 Detektimen: Politiagentene

Detektimen: Politiagentene (t)


NRK1 fredag 27. oktober kl 22.10
Detektimen: Politiagentene (8:22)

Blind kjærlighet

En kvinne er nær ved å bli drept på grunn av sitt forhold til en framstående politiker som er mistenkt for korrupsjon. Politiet tror at det er politikeren som står bak, men kvinnen forblir lojal mot sin elsker og nekter hardnakket for at hun kjenner til korrupsjonssaken.

Kvinnen blir plassert under politiets program for beskyttelse av vitner. For å bli kjent med henne opptrer politiagent Ellen MacKenzie som et offer som trenger beskyttelse, og hun flytter inn sammen med kvinnen. Håpet er at den drevne politiagenten skal vinne kvinnens tillit slik at hun røper informasjon som kan felle politikeren.

Om serien
Høstens nye detektime, den australske serien \"Politiagentene\" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

I serien følger vi en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Tre menn og to kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv som er dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen MacKenzie (Anita Hegh) har hatt en lynkarriere i politiet og er spesialist på organisert kriminalitet. Bernardo Rocca (Joe Petruzzi) er gruppens trygge klippe og er på vei oppover karrierestigen. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter.

NRK1 fredag kl 22.15

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
Med Peter Phelps, Anita Hegh, Joe Petruzzi, Kate Kendall og Ian Stenlake
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)

Bilde
Ellen MacKenzie (Anita Hegh) tar på seg rollen som drapstruet vitne i kveldens detektime.