Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 21. februar 2008 kl 19.30 Melonas

Tilbake til steinalderen

Steinhild, Ulla og Gnist lever som steinalderkvinner flest. Eller kanskje ikke? Foran på bildet er Ullas kjæreste Gnerk, spilt av Porfirio Gutierrez (Foto: Ole Kaland, NRK)
Steinhild, Ulla og Gnist lever som steinalderkvinner flest. Eller kanskje ikke? Foran på bildet er Ullas kjæreste Gnerk, spilt av Porfirio Gutierrez (Foto: Ole Kaland, NRK)
NRK3 byr på gjengsyn med Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim og deres evne til å sette hverdagslige situasjoner i et helt nytt perspektiv.

Jentene fokuserer på ulike tidsepoker.

På Senter for kvinneforskning strever de litt bastante kvinneforskerne med å finne frem til viktige kvinner gjennom historien og spekulerer på hvorfor kvinnene ble skjøvet under teppet. I høstens serie av Melonas ser vi hvorfor dette kanskje skjedde.

Steinalderen, vikingtiden, middelalderen, romantikken, århundreskiftet, åttitallet, og andre verdenskrig er perioder som vil bli skissert på en ny måte. Hvordan kommuniserte nyforelskede i middelalderen? Fantes tidsklemma i vikingtiden eller eventbyråer i romantikken? Eller hva om noen oppfant BHen litt for tidlig?

Hvert program er spekket med morsomme sketsjer og flaue situasjoner som er blitt de tre Melonas-jentenes varemerke. Ingen klarer bedre enn dem å ta på kornet pinlige hendelser som legebesøk, stevnemøter og feilvurderte situasjoner.

Stine, Pernille og Kristin skriver og spiller selv i alle sketsjene, men har fått skuespillerhjelp av Morten Østerhus, Vegar Hoel, Håvard Bakke og Ola G. Furuseth m.fl.

Sendt tidligere.

Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning
Av og med: Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim
Prosjektleder: Guri Skavlan
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no