Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 16. juni 2013 kl 21.25 Nytt liv i East End

En nonne på vift


En rettsak truer søster Monica Joans fremtid da hun blir beskyldt for tyveri. Vi er kommet til sesongsavslutningen av Nytt liv i East End.

Søster Monica Joan blir funnet vandrende langs kaia av politiet, og eskortert tilbake til Nonnatus House. Det kalde eventyret setter preg på helsen hennes, og fører til at hun blir sengeliggende med lungebetennelse.

Da hun senere blir frisk, seiler hun videre tilbake til byen - bare for å bli beskyldt for tyveri. Alle i Nonnatus House frykter at den eldre nonnen snart vil havne i fengsel.

Samtidig har derimot Chummy andre bekymringer, når hennes mor bestemmer seg for å komme på besøk for å inspisere hennes nye kjæreste.

Om serien
"Nytt liv i East End" er en beretning om en ung jordmors liv på Londons østkant i 50-årene, basert på Jennifer Worths bestselgende memoarer. Serien gir en underholdende skildring av fødsel, liv, død og et samfunn på terskelen til store sosiale omveltninger.

Premieren på "Nytt liv i East End" i januar 2012 ble sett av over 10 millioner britiske seere. Det er den mest sette dramaserien på BBC siden de nye seermålingene begynte i 2001. Sesong 2 med åtte nye episoder startet på BBC1 i januar 2013.

Britisk dramaserie (2011)
Originaltittel: Call the midwife (6:6)
Produsert av: BBC Worldwide television
Med: Jessica Raine, Jenny Agutter, Pam Ferris, Miranda Hart, m.fl.
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 90621735
TV-seere bes å kontakte Publikumsservice / 815 65 900