Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 27. september 2000 kl 23.20 En annen sol

En annen sol (ttv)

NRK1 onsdag 27. september kl 23.20
En annen sol

Vamp og venner på Ryvarden fyr

I vinter tok gruppa Vamp fra Haugesund med seg instrumentene sine og flyttet inn i Ryvarden fyr. Hensikten var å spille inn gruppas sjuende plate. Midt ute i havgapet fant de tre musikerne ro og inspirasjon til å lage det som skal bli et helt spesielt album.

Vamp har nemlig invitert en rekke norske toppartister til å delta på produksjonen. Bjørn Eidsvåg, Herborg Kråkevik, Ole Paus, Leif Ove Andsnes og Anne Grethe Preuss er bare noen av dem som sa ja til å tolke nyskrevne Vamp-sanger.

Vamp har truffet både kritikernes og publikums hjerter med sin musikk. Dette skyldes ikke minst tekstene til lyrikeren Kolbein Falkeid. Da gruppas vokalist Jan Ingvar Toft sluttet for et par år siden, besluttet de gjenværende medlemmene å gjøre noe helt nytt. Nå ønsker de å bruke ulike vokalister både på plate og scenen.

I programmet \"En annen sol\" får du følge store deler av innspillingen på Ryvarden fyr. Det er en innspilling som er krydret med storslått natur, voldsomme værskiftninger og mange flotte sangere.

NRK1 onsdag kl 23.20
Tirligere sendt 19. april

Bilde
Gruppa Vamp møter vi under en innspilling på Ryvarden fyr.

Egenprodusert program fra NRK Rogaland
Ved: Øystein Ellingsen og Tom Edvindsen
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956