Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. november 2000 kl 23.55 En blant mange stjerner - Tom Jones

En blant mange stjerner - Tom Jones (t)


NRK1 fredag 10. november kl 23.55
En blant mange stjerner - Tom Jones

På audiens hos Tom Jones

Et publikum bestående av Tom Jones\' showbiz-kolleger tok begeistret i mot den walisiske artisten da han i en studiokonsert i London fremførte høydepunkter fra sin over 30 år lange karriere. I kveld viser NRK1 på nytt konserten der Jones også opptrer sammen med et utvalg av sine musikervenner.

I løpet av en time tar Tom Jones oss med på en musikalsk reise gjennom sin lange karriere, og vi får servert både klassiske låter og helt nye slagere.

Den walisiske artisten har hatt utallige hits, og han er \"still going strong\". Så sent som ved tusenårsskiftet gikk han og gruppen Catatonia helt til topps i England med deres siste album \"Reload\". Mick Hucknall og Cerys Matthews fra Catatonia dukker opp på denne konserten. Sammen med Hucknall fremfører Jones låten \"Ain\'t That a Lot of Love\" og med Matthews låten \"Baby It\'s Cold Outside\".

Publikum får mulighet til å stille Tom Jones spørsmål om karrieren. Og det er ingen hvemsomhelst som sitter i salen: Meg Matthews, Bill Wyman, Frank Skinner, Chris Tarrant, Steps, Ian Wright, Keith Allen, Linford Christie, Lily Savage, Chris Evans, Ulrika Jonsson og Barbara Windsor for å nevne noen .

Et bredt og fyldig repertoar er et av Tom Jones\' varemerker. På studiokonserten får vi selvfølgelig høre favorittene \"Pussycats\", \"Delilah\" og \"Kiss\". Han gir oss også en smakebit på hva som kan ventes i fremtiden av den evigunge waliseren.

NRK1 fredag kl 23.55
Tidligere sendt 21.4.00

Britisk produksjon
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)

Bilder
1. Tom Jones blir hyllet på en studiokonsert fra London.
2. Tom Jones har hatt en over 30 år lang karriere i musikkbransjen.
3. Tom Jones der han trives aller best, på scenen. ( Alle foto: Granada Media)