Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 31. august 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Stadig på vakt


"Den tredje vakten" – på vakt i verdensmetropolen New York. (Foto: Warner Bros.)
Actiondramaet "Den tredje vakten" med handling fra New York City er tilbake etter en pause i sommer. Politimannen Sullivan har måttet gjennomgå mye i det siste, bl.a. et oppgjør med en russisk bande der hans (russiskfødte) kone har vært involvert.

Davis og Bosco legger merke til hvor elendig og gammel "Sully" er. Han er både uflidd og fordrukken, og de to kollegene bestemmer seg for å kidnappe Sullivan og ta ham med seg ut på landet.

De mener at et opphold på en hytte vil gjøre underverker. Som sagt så gjort, men er Sullivan mottakelig for en slik kur?

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Faith Yokas og Maurice "Bosco" Boscorelli brukte å være partnere på jobb. Nå er de to politifolkene inne i en vanskelig periode, og årsaken er politikvinnen Maritza Cruz.
Boscos måte å håndheve loven på kolliderer også med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (sesong 4)
Kveldens episode: Last Call
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Amy Carlson, Eddie Cibrian, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ruivivar, Skipp Sudduth og Jason Wiles
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer 
  • Mer