Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 28. juni 2009 kl 19.30 Flyttefeber - en ny start

På oppdagelsesferd

Dina Hammer-Tunes er fem år og flytter inn i et helt nytt hus.( Foto: NRK)
Dina Hammer-Tunes er fem år og flytter inn i et helt nytt hus.( Foto: NRK)
I siste program av Flyttefeber ser vi at alle kommer på plass, tross helt ulike utgangspunkt for flytteprosessen. Alle har fått kjenne flyttefeberen og fått en ny start.

Dina på fem år har vært spent og gruet seg litt til å flytte. I dag flytter hun inn i nytt hus, og hun ser sitt nye rom for første gang. Det er mange nye ting å bli vant til når man flytter til et nytt hjem og nå går hun på oppdagelsestur i huset. Hun finner et gammelt bilde som hun henger opp på rommet sitt.

Første jul i nytt hjem
Kjæresteparet Ingar og Kari har startet på sitt felles liv, og feirer sin nye samboertilværelse med innflytningsfest.

Ulf og Heidi pynter til jul, og Ulf føler seg angrepet av Heidis mange hundre nisser. På loftet har de fortsatt 50 banankasser som ennå ikke er pakket ut.

Også Christina og Raymond og deres fire unger pynter til jul i deres midlertidige hjem. Det er stort behov for å lage ny, hjemmelaget julepynt, og de kjenner at de savner den gamle julepynten som gikk tapt i brannen.

Om serien
Nordmenn elsker å flytte, men hater det når det står på. Flyttefeber er en ny underholdende dokumentarserie om folk på flyttefot i Norge.

I seks humørfylte programmer følger vi åtte flyttelass i en tid preget av kaos, gleder, drømmer og sorger. De aller fleste vil kunne kjenne seg igjen i serien, alle har jo flyttet en gang i livet! Her skildres flytteprosesser i mange av livets faser, fra de første eskene pakkes ned, til nøkkelen overtas og det nye stedet sakte, men sikkert fylles opp til å bli et hjem.

Programmet er blitt sendt tidligere.

Egenproduksjon av NRK Ung (2009)
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf: 911 64 716
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900