Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 15. februar 2002 kl 20.35 Nytt på nytt

Kavalkade!

Anne-Kat. Hærland og Nytt på nytt dukker opp i en kavalkade med høstens beste sendinger i den første OL-uka. (NRK-foto: Ole Kaland)
Anne-Kat. Hærland og Nytt på nytt dukker opp i en kavalkade med høstens beste sendinger i den første OL-uka. (NRK-foto: Ole Kaland)
Anne-Kat. Hærland, Jon Almaas og Knut Nærum er godt inne i sin sjette sesong med Nytt på nytt. Med skjevt blikk på nyhetene fra uka som gikk får alt fra det viktigste til det mest uinteressante gjennomgå – også midt i den verste OL-tida, med en kavalkade av høstens beste sendinger!

Det er ikke lenger nytt at Nytt på nytt har utviklet seg til å bli en seermagnet på fredagene. Over en million nordmenn følger med på trioen som presiserer at de ikke ser på programmet som en kamp, men som et samarbeid. De inviterer gjester for at de skal være frekke mot andre. Ikke for at de skal være frekke mot gjestene. Litt slem kan man være, men da må man huske å smile.

Det begynner å bli en stund siden de tre kom sammen:

- Vi ble spurt om vi kunne tenke oss å tilbringe flere år framover med å henge ut Torbjørn Jagland og de kongelige. Ingen av oss kunne motstå et sånt tilbud, sier Knut Nærum.

Høstens beste
Fansen kan glede seg over at gjengen dukker opp midt i OL med en kavalkade av de beste sendingene fra høstens sesong. I tillegg til Jon, Anne-Kat. og Knut får du også små gjensyn med bl.a. Erling Kagge, Arne hjeltnes, Trond Viggo Torgersen; Marit Voldsæter, Knut Borge, Karin Julsrud; Gerhard Hellskog, Børge Brende, Mona Levin, Anders Giæver og Arne Scheie.

Sammensatt trio
Og hva er det med de tre som gjør at det fungerer så bra?

- Det må være at vi som trio representerer nesten hele den norske befolkning: Anne-Kat. representerer unge kvinner, Jon representerer unge menn og jeg representerer de eldre. Alle kan identifisere seg med en av oss. I neste runde skal vi prøve å få med oss en åtteåring, sier Nærum som har opptaksfri under OL, men altså dukker opp på skjermen likevel.

Egenprodusert underholdningsprogram
Programledere: Jon Almaas, Anne-Kat. Hærland og Knut Nærum
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23049841, mob: 93046697

Bilde
Anne-Kat. Hærland og Nytt på nytt dukker opp i en kavalkade med høstens beste sendinger i den første OL-uka.(NRK-foto Ole Kaland)