Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. desember 2005 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Diamanter for Chris

Spaneren Chris (Jacinta Stapleton) i trøbbel i
Spaneren Chris (Jacinta Stapleton) i trøbbel i "Politiagentene". (Foto: Beyond)
Politiagentene er på sporet av diamant-tyver i Melbourne, og Chris går undercover som barnepike hos en av ligaens leiemordere.

Politiagent Church trodde han hadde kloa i et medlem av banden, men leiemorderen Joel Parson klarte å "ta" byttet fra ham i en avgjørende fase. Spanergruppens neste trekk er å sette Chris på Joel Parson.

Dukkestell og livsfare
Dukkestell inngår i Chris’ sysler da hun får jobben som barnepike på heltid for åtte år gamle Lily i huset til Parson. Fru Cathy Parson skal på en tur til en annen kant av landet, blir det opplyst.

Men på tomannshånd med Lily får Chris vite at sannheten er en helt annen. Snart er Chris involvert i en kamp på liv og død med Parson.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers) er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Ellen "Mac" MacKenzie var leder for spanergruppen, helt til hun selv valgte kjærligheten framfor jobben.

Ved starten på seriens 7. sesong er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Deres nye sjef er Luke Harris, og nye politiagenter er Christina (Chris) Dichiera og Leo Flynn.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: "Daddy's little diamond"
Produsert av : Beyond Simson Le Mesurier
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Les mer:www.stingers.tv/index2.html
www.tv.com/stingers/show/1387/summary.html


LENKER
  • www.stingers.tv/index2.html 
  • www.tv.com/stingers/show/1387/summary.html