Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 20. mars 2003 kl 21.20 Nigellas kjøkken: Middagsmat. Rett og slett.

God middag

Matlagning skal ikke være noen form for oppvisning eller bør i det minste ikke være det. Det er altså fullt mulig å invitere sine venner til middag - uten at du begynner å hate dem, deg selv, kjøkkenet og resten av verden!

Man må kunne lage mat uten å bruke enormt mye tid og anstrengelser, mener Nigella Lawson.

Hva med laks med ingefær til forrett? Og lammegryte med krydder og linser som får deg til å tenke på fjerne himmelstrøk til hovedrett og crème brûlée til dessert?

Om Nigella Lawson
Nigella er 42 år gammel, bor i London, er enke og har to barn. Hun er en profilert journalist og har stor suksess som matskribent og programleder for sitt eget matprogram "Nigella Bites", som er blitt enormt populært for Channel 4s seere.

Nigella har hatt matspalte i mange av Englands og USAs største aviser. Hun har blant annet skrevet for matspalten i Vogue og laget restaurantspalten i The Spectator.

Hennes første bok, "How to Eat", dannet i 1998 grunnlaget for "Nigella Bites", og i 2001 kom boken med samme tittel som tv-serien. Nigella har skrevet nok en bok, "How to Be a Domestic Goddess", som ble utgitt i 2000.

Innkjøpt matprogram
Britisk prod. - Channel 4
Original tittel: Nigella Bites
Programleder Nigella Lawson
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53/907 75 758


LENKER
  • Oppskrifter