Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 15. august 2002 kl 20.55 Millionloddet

Problemene tårner seg opp

Familien Braithwaite - (Bak) David (Peter Davison), (midten, f.v.) Alison (Amanda Redman), Virginia (Sarah Smart), Sarah (Sarah Churm), (foran) Charlotte (Keeley  Fawcett). (Foto: ITV)
Familien Braithwaite - (Bak) David (Peter Davison), (midten, f.v.) Alison (Amanda Redman), Virginia (Sarah Smart), Sarah (Sarah Churm), (foran) Charlotte (Keeley Fawcett). (Foto: ITV)
Familien Braithwaite synes å være splittet en gang for alle, men yngstedatteren Charlotte har ikke tenkt å gi seg så lett. Hun melder samtlige på et quiz-show på fjernsyn der de må late som om de er en helt normal og lykkelig familie. Men det er ikke så enkelt når de alle har problemer på hver sin kant.

Virginia våkner med tømmermenn etter hennes hete natt med naboen Megan, og det eneste hun tenker på nå er å redde Megan ut av hennes forferdelig ekteskap med Mike.

Sarah er frustrert etter giftermålet med Phil, og med en liten baby å ta vare på arter ikke livet seg helt enkelt for henne heller. Hun bestemmer seg til slutt for å flytte inn hos faren David, der Phil er naboen.

Alison tenker støtt og stadig på Graham. Hun bestemmer seg til slutt for å ta kontakt med ham og tilkjennegi sine følelser.

Om serien
I forrige runde av ”Millionloddet” vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og hun startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Alisons ektemann hadde også hemmeligheter, om enn av en annen karakter. Han hadde nemlig en affære med sin sekretær Elaine, noe Alison var helt uvitende om.

Når vi nå møter familien igjen, er alle hemmelighetene avslørt. Alison har fortalt om gevinsten, og David har gjort det slutt med Elaine. Sammen med sine døtre har de flyttet til en svær villa, hvor de er blitt vant til livet som millionærer. Det hersker likevel ingen tvil om at det er trøbbel i paradiset…

Britisk serie fra YTV
Originaltittel: At Home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davison, Sarah Smart, Sarah Churm, Keeley Fawcett, Lynda Bellingham og Sylvia Syms.
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilde
Familien Braithwaite - (Bak) David (Peter Davison), (midten, f.v.) Alison (Amanda Redman), Virginia (Sarah Smart), Sarah (Sarah Churm), (foran) Charlotte (Keeley Fawcett). (Foto: ITV)