Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 10. april 2006 kl 21.00 Catterick

Forfølgelsesritt i Yorkshire

Bob Mortimer (f.v)og Vic Reeves har hovedrollene i
Bob Mortimer (f.v)og Vic Reeves har hovedrollene i "Catterick". (Foto: BBC)
En viss herr Tony er i hælene på brødrene Chris og Carl, og komiserien "Catterick" er i ferd med å utvikle seg til en ellevill forfølgelseskomedie.

Brødrene har som kjent lagt ut på leting etter Carls sønn som har vært savnet i 15 år. De blir glade da Mark, porteren på hotellet, tilbyr dem sin hjelp. En ettermiddag da Mark har fri, drar de tre til et hagesenter der Carls sønn sies å skulle arbeide.

En stjålet Range Rover
De hopper inn i en Range Rover som ikke er deres, og kjører i vei. En viss herr Tony henvender seg til Tess, resepsjonisten på hotellet. Tony blir svært frustrert da hun forteller at brødrene er dratt ut.

Senere sier Tony til seg selv at han håper at ingen har funnet stresskofferten han forlot i Range Roverens bagasjerom. Da dukker politimennene Fowler og Webster opp på jakt etter den stjålne bilen. Den første de hugger tak i er Tony.

Mer om serien
De britiske komikerne Vic Reeves og Bob Mortimer har hovedrollene i sin egen road movie, "Catterick", der vi følger dem som (blant andre) brødrene Carl og Chris gjennom seks episoder. De har nylig truffet hverandre etter 15 års atskillelse. Og nå har de lagt ut for å finne Carls bortkomne sønn.
Britisk komiserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Catterick
Produsert av: A Channel X production in association with Pett Productions for BBC
I rollene: Vic Reeves og Bob Mortimer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57