Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. november 2004 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Hjerter i brann

Kveldens episode er den siste med gjengen fra Melbourne (Foto: Southern Star)
Kveldens episode er den siste med gjengen fra Melbourne (Foto: Southern Star)
Ettervirkningene etter Alex og Evans møte er fortsatt til stede når Alex’ mann Rex dukker opp. Han er både trøtt og utslitt, men aner likevel at noe har foregått. Rex presser Alex til å fortelle sannheten, noe som bringer forholdet til et kritisk punkt.

I mellomtiden har Evan fullført bok nummer to, og skal møte en konsulent. Det viser seg å være Jemima – hun som sprayet rommet hans med fiskesaus da han slo opp med henne.

Gabrielle er nødt til å gjennomgå sine prinsipper en gang til når Bruce avslører en skyggefull taktikk som vil sikre valget til hennes fordel.

For Kelly er det d-dag når hun må stå foran et tribunal å forklare hvorfor hun jukset under eksamen. Hun kan stryke eller blir kastet ut fra universitetet for godt. Men det plager Kelly enda mer at hun har mistet respekten hos vennene sine og læreren Frank for alltid.

Mellom Chloe og Christian er det en liten knute på tråden. Christian har for øvrig sine problemer å slite med. Han prøver å behandle sin epilepsi ved hjelp av et helse-kick. Chloe og Talia kommer i en dyp konflikt med hverandre, og Richie er i klemme mellom sin elsker og sin venn. Forholdet til Charlie og Simon flimrer foran øynene hans.

Gabrielle må holde hodet kaldt i påvente av valgresultatet, og Alex og Evans forhold er forandret for alltid….

Siste møte med gjengen
Kveldens episode er den siste i serien "Våre små hemmeligheter", og det er foreløpig ikke avgjort om NRK skal sende flere episoder.

Neste uke begynner en ny serie på NRK2, "Ny-lon", et romantisk drama som foregår i New York og London.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Let The Burning Begin"
Produksjon: Southern Star
Med: Samuel Johnson (Evan); Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Sibylla Budd (Gabrielle), David Tredinnick (Simon)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78