Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. desember 2000 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)


NRK1 lørdag 2. desember kl 21.35
Med hjartet på rette staden

Sterke følelser

Sterke følelser kommer til utrykk i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\". En ung gutt får problemer både med skolen og politiet, men hans far lover Nick å ordne opp.

Len Schofield (Christopher Maffei) blir tatt for å skulke skolen og for å stjele godteri. Faren Harry (Malcolm Storry) - som er enkemann - lover Nick at han skal ta grep om situasjonen, men når Len kommer på skolen igjen med tydelige merker på armene, frykter lærerinnen Jo det verste.

Ellers i kveldens episode skal vi se at Nicks kollega Ventress oppfører seg merkelig - til ham å være - etter å ha spilt kort med Charlie Wallace (Kenneth Cranham). Greengrass og hestetrener Joss Harrop (Gary Waldhorn) etablerer et ulovlig stutteri, og Eileen, som passer Nicks datter Katie, får seg deltidsjobb.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. I kveld starter serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\" på NRK1.

NRK1 lørdag kl 21.35

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 6, episode 4)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)

Bilder
1. Enkemannen Harry Schofield (Malcolm Storry) får problemer med sønnen Len i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\".

2. Politimannen Nick Rowan (Nick Berry) og lærerinnen Jo Weston (Juliette Gruber) støter stadig på hverandre. Denne gangen må de finne ut hva som er problemet for skolegutten Len Schofield.

3. Greengrass (Bill Maynard) og hestetrener Joss Harrop (Gary Waldhorn) slår seg sammen og etablerer et stutteri.