Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 27. november 2013 kl 21.35 Lilyhammer

Jakten fortsetter


Jakten på ID-papirene som avslører Franks egentlige identitet, fortsetter. Torgeir og Roar arrangerer utdrikningslag og legger en felle. I tillegg til bekymrer Frank seg når det gjelder den ene av tvillingene.

Frank og gjengen er ett skritt nærmere ID- papirene, men faren er likevel på langt nær over. Zlatan kommer i kontakt med folk i New York, som også gjerne vil ha et par ord med Frank.

Torgeir og Roar skal arrangere utdrikningslag for morens nye kjæreste. Torgeir er skeptisk, og kan fortsatt ikke tro at Stanley er den han utgir seg for å være. Han beslutter å lage en slags felle for Stanley.

Samtidig viser den ene av Franks tvillinger tegn på sen utvikling – og barnehagetanten Tiril vil gjerne undersøke det nærmere.

Om serien
I sesong 1, som ble sendt i 2012, så vi at Frank Tagliano (Steven Van Zandt), et tidligere medlem av New York-mafiaen, ble forflyttet til Lillehammer gjennom FBIs vitnebeskyttelsesprogram. F

rank ble til slutt nattklubbeier, og når vi går inn i sesong 2, går nattklubben Flamingo så det suser. Dessuten er Frank blitt pappa til et tvillingpar.

I likhet med sesong 1 av suksesserien «Lilyhammer», er sesong 2 skrevet av ekteparet Eiliv Skodvin og Anne Bjørnstad i samarbeid med hovedrolleinnehaveren Steven Van Zandt.

Med: Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Steinar Sagen, Tommy Karlsen, Robert Skjærstad, Momodou Lamin Touray, Fritjov Såheim, Henriette Steenstrup, Henrik Mestad, Marian Saastad Ottesen, Jon Øigarden, Silje Torp, Victoria Winge, Frank Kjosaas, Leo Ajkic, Kyrre Haugen Sydness, Eva Fröhling, Johannes Brost m.fl.

Produsert av Rubicon for NRK 2013
Prosjektredaktør NRK: Tone C. Rønning
Manus: Steven van Zandt, Anne Bjørnstad, Eilif Skodvin
Regi: Simen Alsvik, Ole Endresen, Geir Henning Hopland
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske, Tlf: 41506747
TV-seere bes henvende seg til Publikumsservice tlf: 23 04 70 00