Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 19. juli 2010 kl 18.10 Kokkekamp

Country - og mat - for alle pengene!

Lars Erik Underthun, Ann Tayler, Rune Gokstad, Heidi Hauge og Harald Osa (Foto: Bengt Wilson)
Lars Erik Underthun, Ann Tayler, Rune Gokstad, Heidi Hauge og Harald Osa (Foto: Bengt Wilson)
Countryartistene Heidi Hauge og Ann Tayler har vært ute og handlet mat i plastposene sine, og kokkene Harald Osa og Lars Erik Underthun er spente på hva de sangglade damene har fått tak i av kulinariske godsaker. Programleder Rune Gokstad er antakelig spent han også.

Heidi Hauge er en av Norges mestselgende countryartister.På Matfestivalen på Ose i Setesdal var Heidi Hauge velkommen, det er hun også i kveldens "Kokkekamp".

Ann Tayler er liten av vekst, men en velvoksen countryartist. Noen vil kanskje huske at Ann var en av deltakerne i den første runden av reality-serien "Farmen". Undertittelen er som mange vet "Kampen for tilværelsen", og den kampen involverer også det å skaffe seg mat. Rimi, Rema og Kiwi er ikke i nærheten, for å si det mildt. I så måte er det nok noe enklere å skaffe seg ingredienser til "Kokkekamp".

Om serien
"Kokkekamp" er et britisk konsept, "Ready, steady – cook". Opplegget går ut på at to kjente personer kommer i studio med hver sin bærepose med matvarer for maksimum 100 kroner. I løpet av 20 minutter skal de, godt hjulpet av to profesjonelle kokker, trylle fram en tre retters meny av råvarene. Publikum avgjør hvem som lykkes best.

Mesterkokkene er Frode Aga, Lars Erik Underthun, Paula Flores Halvorsen og Harald Osa. De bytter på med å være med i serien.

Rune Gokstad er programleder.

Egenprodusert underholdning
Programleder: Rune Gokstad
Prosjektleder: Stian Malme
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no /414 288 00
TV-seere bes kontakte Publikumsservice / 815 65 900