Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. april 2003 kl 20.00 Hvilket liv!

Prøvelser i kø

Familien Harper: Mor Susan (Zoë Wannamaker), Michael (Gabriel Thomson), far Ben (Robert Lindsay), Janey (Daniela Denby-Ashe) og Nick (Kris Marshall) (Foto: EX DLT Prod)
Familien Harper: Mor Susan (Zoë Wannamaker), Michael (Gabriel Thomson), far Ben (Robert Lindsay), Janey (Daniela Denby-Ashe) og Nick (Kris Marshall) (Foto: EX DLT Prod)
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig. Serien gikk på NRK1 i fjor sommer, og fortsetter nå med nye episoder.

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet rødtopp av en kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

I kveld dukker Susans mor opp, og avslører familiehemmeligheter. Det passer dårlig for familiens yngste, Michael, som stiller til skolevalg på den konservative siden.

Som Ben og Susan Harper ser vi Robert Lindsay og Zoë Wannamaker. Barna i familien spilles av Gabriel Thomson (Michael), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Kris Marshall (Nick).

Britisk situasjonskomedie, produsert av BBC
Originaltittel "My Family"
Regi Fred Barron
I rollene Zoë Wannamaker, Robert Lindsay, Kris Marshall, Daniela Denby-Ashe og Gabriel Thomson
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83