Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 22. august 2003 kl 23.10 Store Studio nachspiel

Ofrer alt for kunsten

Anne Lindmo og Per Sundnes får besøk av forfatteren Lars Ramslie og de danske musikerne Mew. (Foto: Jon Anton Brekne)
Anne Lindmo og Per Sundnes får besøk av forfatteren Lars Ramslie og de danske musikerne Mew. (Foto: Jon Anton Brekne)
I kveld får Anne og Per besøk av en forfatter som går drastisk til verks når han skal forme hovedpersoner til bøkene sine. Skal han skrive om en pervers tjukkas, blir han selv en pervers tjukkas.

Forfatter Lars Ramslie ga tidligere i år ut romanen ”Fatso”. Hovedpersonen i boka er en fet, ensom taper. For virkelig å komme under huden på den fiktive fyren, levde forfatteren isolert i flere måneder, kun omgitt av mat og porno. Resultatet av isolasjonen ble en bok, og en kraftig bilring. I samtale med programleder Anne Lindmo forteller Lars Ramslie om sin særegne arbeidsform og om nettprosjektet ”Dødsverk.”

Mew spiller
Kveldens band er danske Mew. Etter mange år i den musikalske bakevja har Danmark i løpet av det siste året presentert en hel perlerad av interessante band som nyter internasjonal suksess. I kveld spiller Mew live fra albumet ”Frengers.”

Om programmet
I ”Store Studio nachspiel” blir det dybdeintervjuer og ekstranummer med de beste gjestene fra forrige sesong. Programleder Anne Lindmo og popreporter Per Sundnes samler favorittgjester og yndlingsartister rundt studiobordet til muntert sludder og intens samtale.

Blant høydepunktene utover sommeren er møtene med Kim Bodnia, Jan Kjærstad, Bertine Zetlitz, The Cardigans, Kjetil Rolness, Aksel Hennie og Vibeke Saugestad.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Lindmo
I panelet: Per Sundnes
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78
Hjemmeside: http://www.nrk.no/programmer/tv/store_studio/


LENKER
  • http://www.nrk.no/programmer/tv/store_studio/