Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. april 2007 kl 18.00 Skrimmel Skrammel

Fløy en liten blå fugl

Hans-Petter Moen, Anders Kjepperud, Kim A. Hagen og Kjærand Moe i Cheezy Keys i den magiske lekeverdenen Skrimmel Skrammel. (Foto: Monster Entertainment as)
Hans-Petter Moen, Anders Kjepperud, Kim A. Hagen og Kjærand Moe i Cheezy Keys i den magiske lekeverdenen Skrimmel Skrammel. (Foto: Monster Entertainment as)
Kim dukker opp i den magiske lekeverdenen Skrimmel Skrammel med briller. Men så kommer en blå fugl og tar brillene… Kanskje orakelet Mr. Mysterioso kan hjelpe denne gangen også?

Som vanlig er det ingen snarveier når orakelet skal hjelpe, men med en sang kommer kanskje brillene tilbake?

Det skal også handle om rockemusikk i den tredje episoden av "Skrimmel Skrammel".

Om serien
Gjennom hemmelige portaler kommer Hans-Petter, Anders, Kim, Kjærand og Morten fra Cheezy Keys til Skrimmel Skrammel - et sted der de kan leke, løse oppgaver, synge og danse.

Skrimmel Skrammel er en magisk lekeverden, og her finnes blant annet det mystiske orakelet Mr. Mysterioso. I hvert program ser vi nærmere på forskjellige musikktyper, og gjennom de åtte programmene får vi høre rap, country, rock, folkemusikk, opera, reggae og korpsmusikk.

Men Skrimmel Skrammel er ikke bare moro, for mellom to av dørene gutta bruker for å komme til denne magiske verdenen, finnes Gammelkanten, og den har Anders lest at er farlig.

Sang, dans og humor
Cheezy Keys har sunget sammen siden 1999, og alle fem har dans- og musikkutdanning. Gruppa har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener, og har spilt og sunget for utsolgte hus i Norge de fire siste årene. De kombinerer sang og dans med humor, og dette er første gang de medvirker sammen i en tv-serie.

Innkjøpt underholdningsmagasin for barn i åtte deler (2006)
Produsert av Monster Entertainment as
Medvirkende: Hans-Petter Moen, Anders Kjepperud, Kim A. Hagen, Kjærand Moe og Morten Bergheim.
Prosjektleder NRK: Tone C. Rønning
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no