Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 7. november 2005 kl 20.55 Little Britain

Elleville lille Britannia

Vicky Pollard viser stolt fram sin nye, fargede kjæreste (Foto: BBC Three)
Vicky Pollard viser stolt fram sin nye, fargede kjæreste (Foto: BBC Three)
Lou og Andy besøker sjøen og Daffyd er tilbake i landsbyen etter å ha sett en rugby-kamp. Vicky Pollard viser stolt fram sin nye fargede kjæreste, en ung mann som tydeligvis har stor innflytelse over henne.

I en fredfylt, engelsk kirke blir menigheten urolig over å høre den gjestende Harlem-pastoren, den ærverdige Jessie King, oppfordre dem om å forlate gettoen. Majorie Dawes gjør sitt beste for å ødelegge et forlovelsesselskap i vektvokter-klubben, og en kjærlighetssyk Sebastian gjør stor skandale på statsministerens valgseier-party.

Om serien
Little Britain er opprinnelig en svært populær radioserie som BBC nå har laget fjernsyn av. Seerne inviteres med på en ellevill oppdagerferd på de britiske øyer. Det sørger komikerne Matt Lucas og David Walliams for. Disse to spiller så å si samtlige roller.

Vi blir med på en begivenhetsrik reise til det skotske høylandet, gjennom Wales og den rolige engelske landsbygda til de noe mindre rolige bydelene i de store byene. Og persongalleriet er mangfoldig. Her er et lite utvalg: Daffyd er den eneste homofile mannen i landsbyen, og slik skal det også være hvis han får bestemme. Marjorie Dawes er en slankeekspert med tvilsomme metoder, og skolejenta Vicky Pollard er alle lærerers og sosialarbeideres skrekk. Transvestitten Emily og folk i Downing street nummer 10 er også med i persongalleriet, samt de uatskillelige vennene Lou og Andy.

Britisk komiserie (2004)
Produsert av BBC Three
Originaltittel: "Little Britain", sesong 2
Med Matt Lucas og David Walliams
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78LENKER
  • Les mer