Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 26. februar 1999 kl 19.00 Som Tracey ser det

Som Tracey ser det (t)

NRK2 fredag 26. februar kl 19.00
Som Tracey ser det

Politikerne får gjennomgå
Tracey Ullman lar politikerne få gjennomgå ikveld. Politikerne, utsatt, utskjelt, hatet og elsket får helt klart høre sannheten om seg selv fra Traceys mange personligheter.
Chic sympatiserer med politikere som trenger sex hele tiden. Virgina savner fru Margaret Thatcher og hennes lederstil. Mrs. Noh Nang Ning forklarer hvordan stemmegivning gjøres i hennes hjemland Vietnam. Trevor går med på å spille rollen som ledsager for en kvinnelig venn slik at hun kan forsette sitt ulovlige forhold til en senator. Ruby eropptatt av linkene mellom showbusiness og politikk. Birdie og datteren skal være med i \"Vi hater Hillary Clinton Klubben\" mens Sydney er glad for at det finnes politikere å se ned på.

Om serien
Den prisbelønte skuespilleren Tracey Ullman har den unike egenskap at hun kan ikle seg hvilken som helst personlighet og få det til å virke troverdig - og morsomt. Serien er bygget opp rundt Traceys evner som komediespiller og talent for å være \"kameleon\". Hun spiller selv alle figurene som hun for øvrig har kreert alene.
Tracey Ullman har mottatt flere Emmy-priser for sin innsats i \"Tracey takes on..\" Prisene i kategoriene beste komedie, musikk, underholdningsserie, makeup og kostymedesign gikk til hennes nyskapning.
Tracey Ullman er best kjent for \"The Tracey Ullman Show\" og filmen \"Plenty\" hvor hun spilte mot Meryl Streep.
Som Woody Allen har sagt det: \"Tracey Ullman er et geni!\".
NRK2 fredag kl 19.00
Tidligere sendt 5.11.98.

Bilder av alle figurene er tidligere lagt ut via NTB/Data-TV/Internett

Amerikansk komiserie
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
I rollene: Tracey Ullman
Produsent: HBO