Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 27. juni 1999 kl 23.20 Livet i Black Harbour

Livet i Black Harbour (t)

NRK1 søndag 27. juni kl 23.20
Livet i Black Harbour (17:26)

Familiens interesser trues

Len gjør en del ukloke lokalpolitiske trekk og skaper dermed vanskeligheter for familiens interesser knyttet til Black Harbours havneområde.
Konflikten med Katherine går sin gang, men den overskygges snart av noe større og mer truende. I mellomtiden prøver Frances å megle mellom partene, men også dette fremstøtet forstyrres av viktige familiære forhold.

Om serien
Denne kanadiske dramaserien med handling fra Nova Scotia på Canadas østkyst er blitt en stor suksess i hjemlandet. Miljøet og handlingen er hentet ut fra kjent virkelighet i denne delen av Canada, der en rekke fiskeri- og sjøfartsbyer sliter med fangstkrise og økonomiske problemer.
Et hovedanliggende for skaperne av serien har vært å skildre kollisjonen mellom den tradisjonelle kystkulturen og den urbane, moderne livsstilen som serien hovedpersoner representerer.
\"Livet i Black Harbour\" er laget av den prisbelønte tv-duoen Wayne Grisby og Barbara Samuels. Serien hadde premiere i Canada i desember 1996. Høsten 1997 ble oppfølgerserien på 13 episoder sendt i hjemlandet, og der er man snart i gang med en tredje sesong med \"Livet i Black Harbour\".

NRK1 søndag kl 00.10

Kanadisk dramaserie
Produksjon: Fogbound Films
Originaltittel: Black Harbour
I rollene: Rebecca Jenkins, Geraint Wyn Davies, Alex Carter, Joseph Ziegler m.fl..
Av Wayne Grigsby og Barbara Samuels
Pressekontakt: Anna-Marie Normann. tlf. 23 04 78 53