Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 8. mars 2005 kl 00.15 Høg sigarføring

Drømmen om suksess

Selgeren Larry (Kevin Spacey) er en mann som liker å drikke, røyke og argumentere
Selgeren Larry (Kevin Spacey) er en mann som liker å drikke, røyke og argumentere
Med håp om å gjøre det helt store, forbereder selgerne Phil, Bob og Larry seg til å møte "storkaksen" Dick Fuller. De regner med at han skal bli nøkkelen til suksess og rikdom for dem.

Phil (Danny De Vito) er en mann midt i 50-årene. Han er lojal mot jobben sin, men gjør ikke mer enn han skal. Phil har lært seg å leve med ensomheten som følger med jobben som handelsreisende. Ikke desto mindre er han deprimert over at ekteskapet hans gikk i stykker, og han prøver å slutte å drikke.

Bob (Peter Facinelli) er en stille, men observant nykommer i 20-årene. Han er nygift, og forbereder seg til sin første forretningsreise.

Larry (Kevin Spacey) er en energibunt som liker å drikke, røyke og argumentere. Han diskuterer ofte med Bob og Phil, og konfronterer dem med deres feil og fobier.

Kvelden kommer da de skal møte Fuller. Men han dukker ikke opp - til stor irritasjon for de ventende. Så viser det seg at "storkaksen" allerede har vært der. Han hadde tatt på seg en annens navneskilt, drukket et par drinker, snakket med Bob om sin hunds død og religion - og ikke med ett eneste ord nevnt noe om forretninger…

Programmet er sendt tidligere.

Amerikansk spillefilm fra 1999
Originaltittel: "The Big Kahuna"
Regi: John Swanbeck
I rollene: Kevin Spacey, Danny De Vito, Peter Facinelli
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83